Beauty Treatments

Neoderma • Avaha • Crystal Clear • Joe Blasco Bridal Make-up • Ontharen

Neoderma Cosmetica

Natuurlijke cosmetica — Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde
planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

Huidverbetering

Beautysalon Ashana heeft productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. De Neoderma producten voor thuisgebruik zijn zeer van belang en ondersteunen de behandeling die u heeft ondergaan. Voor mannen hebben we een aparte – zeer innovatieve – lijn. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.

Neoderma-peeling

Ahava Cosmetica

Schoonheid uit de dode zee — Het mysterieuze, levenskrachtige water van de Dode Zee is een vernieuwende kracht van de natuur, de essentie van vitaliteit, gezondheid en schoonheid.
Deze rijke bron van natuurlijke bestanddelen, ontstaan in dit eeuwenoude mineraalrijke waterbekken, staat bekend om haar magische en heilzame krachten. De streek rondom de Dode Zee is al duizenden jaren lang een bron van bekoring, zelfs al in de tijd van Cleopatra; zij maakte van deze betoverende oase haar persoonlijk kuuroord.
Ahava
Het Dode Zee water bevat met haar 32% aan mineralen, de hoogste mineralenconcentratie ter wereld.
In dit legendarische gebied, waar de tijd stil lijkt te staan, heeft Dead Sea Laboratories, schepper van AHAVA’s uitgebreide gamma huidverzorgingsproducten op basis van mineralen, op toepasselijke wijze de doeltreffendheid van mineralen op het vertragen van het huidverouderingsproces en het herstel van de natuurlijke vochtbalans van de huid onderzocht.

Crystal Clear SkinCare

Beautysalon Ashana heeft productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. De Crystal Clear producten voor thuisgebruik zijn zeer van belang en ondersteunen de behandeling die u heeft ondergaan.

Joe Blasco Cosmetics & Make-up Studio

Op de mooiste dag van uw leven wilt u toch dat alles perfect is, ook uw Bruidsmake-up!

Laat u door onze beautyspecialisten opmaken met een subtiele of opvallende bruidsmake-up die uitstekend aansluit op uw Bruidskleding. Wij brengen de make-up bij u aan en geven u tevens tips over hoe u het zelf mooi aan kunt brengen. De beautyspecialisten van Beautysalon Ashana werken met de make-up van Joe Blasco Cosmetics (uit Hollywood) & Make-up Studio Professional Make-up.
De make-up van Joe Blasco Cosmetics & Studio Make-up Professional Make-up zijn beide stijlvol,

trendsettend en ultramodern, en is ook aan te brengen op iedere huidtype- en kleur.

Beide merken zijn geschikt voor vrouwen die houden van design, en die kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden. Beide merken zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed.

Dag of avond make-up
Heeft een u speciale gelegenheid waarbij u er op uw allermooist uit wilt zien? Wilt u een subtiele dag make-up of opvallende avond make-up? Laat dit over aan onze beautyspecialisten.

Joe Blasco Ashana

Harsen

Harsen is één van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. De hars wordt aangebracht op uw huid, waardoor lichaamsharen vast komen te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in getrokken.
waxen-3
De haren worden daardoor met wortel en al meegetrokken en verwijderd. Een groot voordeel ten opzichte van scheren is, is dat het veel langer duurt voordat dat de haren weer zijn aangegroeid. Tevens heeft u na het harsen geen last van stoppels.

Elektrisch ontharen

Heeft u last van ontsierende, stugge haargroei in uw gezicht? Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt,
de haarfollikel (haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen de haar niet meer bereiken via het bloed en stopt de groei.