Nagelverzorging & Manicure

Bio Sculpture Gel • Manicure • Pedicure

Bio Sculpture Gel

Bio Sculpture Gel is een gel die voornamelijk uit natuurlijke bestanddelen bestaat, waardoor het van de nagel af te weken is, in plaats van het product eraf te moeten vijlen. Iets wat bij andere gel-producten vaak wel het geval is. De natuurlijke nagel wordt daardoor niet beschadigd en blijft stevig en gezond.
biosculp2
Het kan worden aangebracht als verstevigende laag in transparant, French manicure (witte nagelrandjes) of kies uit de prachtige kleuren. Het wordt beschouwd als een PERMANENTE manicure, want de gel bladdert niet af zoals bij gekleurde nagellakken. De uitstraling van de nagel is dun en natuurlijk: het is sterk, duurzaam en soepel.

Manicure

Manicure houdt in een intensieve hand en nagel verzorging. Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en/of zijn uw nagels in een mindere goede conditie. Bij een manicure behandeling worden de handen en nagels geanalyseerd
zodat de behandeling op uw hand/nagel conditie wordt uitgevoerd. Hierna zijn uw handen en nagels weer in een perfecte conditie.
Bij Beautysalon Ashana heeft u de keuze uit een Basis Manicure Treatment of een Manicure de Luxe Treatment.
biosculp1

Pedicure

Pedicure houdt in een intensieve voet en nagel verzorging. Uw voeten en nagels hebben regelmatig een goede verzorging nodig, omdat zij tastbaar zijn voor uitdroging en/of zijn de nagels in een mindere goede conditie. Bij een pedicure behandeling worden de voeten en nagels geanalyseerd zodat de behandeling op uw voet/nagel conditie wordt uitgevoerd. Hierna zijn uw voeten en nagels weer in een perfecte conditie.
Bij Beautysalon Ashana heeft u de keuze uit een Basis Pedicure Treatment of een Pedicure de-Luxe Treatment.
Beautysalon Ashana is lid van ProVoet, landelijke organisatie organisatie voor de voetverzorger en gespecialiseerd in Diabetisch en Reumatische voeten.
ProVoet_Ashana