Beauty Treatments

Neoderma Premium Airless • Crystal Clear Skincare • Ontharen

Neoderma Cosmetica

Natuurlijke cosmetica — Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

Huidverbetering

Beautysalon Ashana heeft productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. De Neoderma producten voor thuisgebruik zijn zeer van belang en ondersteunen de behandeling die u heeft ondergaan. Voor mannen hebben we een aparte – zeer innovatieve – lijn. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.

Neoderma-peeling

Crystal Clear SkinCare

Beautysalon Ashana heeft productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. De Crystal Clear producten voor thuisgebruik zijn zeer van belang en ondersteunen de behandeling die u heeft ondergaan.

Harsen

Harsen is één van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. De hars wordt aangebracht op uw huid, waardoor lichaamsharen vast komen te zitten in de hars. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in getrokken.
waxen-3
De haren worden daardoor met wortel en al meegetrokken en verwijderd. Een groot voordeel ten opzichte van scheren is, is dat het veel langer duurt voordat dat de haren weer zijn aangegroeid. Tevens heeft u na het harsen geen last van stoppels.

Elektrisch ontharen

Heeft u last van ontsierende, stugge haargroei in uw gezicht? Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje dat vrijkomt,
de haarfollikel (haarzakje waarin de haar groeit) en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen de haar niet meer bereiken via het bloed en stopt de groei.

Haarverzorging & Styling

Knippen • Föhnen • Verven • Watergolven • Permanenten

Juvexin Hair System van Global Keratine

Schoonheid straal je uit, als je haar maar goed zit!
Wij verzorgen u een coupe die past bij uw uitstraling en schoonheid. Wij geven u advies en streven ernaar uw wensen te vervullen. Daarom biedt Beautysalon Ashana diverse Hair Treatments.

Juvexin hair taming system van Global Keratin: innovatieve keratine behandeling Het Juvexin™ hair taming system is een innovatieve, conditionerende keratine behandeling, die het haar op met een bio-actieve keratine mix gladder, gezonder, glanzender en veel makkelijker in model maakt.

Global Keratine producten
Global Keratine biedt, naast de Juvexin™ keratine behandeling, een lijn van nazorg producten. Deze productenbevattenook bio-actieve keratine en verlengen de levensduur van de behandeling. Deze producten zijn ook goed te gebruiken voor niet behandeld haar.

Maandenlang resultaat
De revolutionaire formule werkt op alle haartypen, maar is in het bijzonder geschikt voor droog, pluizig, breekbaar en beschadigd haar. U zult circa 3 tot 6 maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

GlobalKeratin Ashana

Massages & Relaxing

Klassieke massage • hotstone massage • ontspanningsmassage • voetmassage

Ontspanningsmassages

Beautysalon Ashana biedt verschillende massagevormen die allemaal een bijdrage leveren aan totale ontspanning en rust. Wij bieden u een ruime keuze aan massages, zoals een ontspannings- of anti-stress massage, een hotstone of klassieke massage of een voetmassage. Een keer in de maand een massage zorgt voor een goede balans tussen body, mind en soul.
Een relaxmomentje dat u niet snel zult vergeten.
Ontspanningsmassages

Pedicure & Manicure

Pedicure • Manicure

 

Manicure

Manicure houdt in een intensieve hand en nagel verzorging. Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en/of zijn uw nagels in een mindere goede conditie. Bij een manicure behandeling worden de handen en nagels geanalyseerd
zodat de behandeling op uw hand/nagel conditie wordt uitgevoerd. Hierna zijn uw handen en nagels weer in een perfecte conditie.
Bij Beautysalon Ashana heeft u de keuze uit een Basis Manicure Treatment of een Manicure de Luxe Treatment.

Pedicure

Pedicure houdt in een intensieve voet en nagel verzorging. Uw voeten en nagels hebben regelmatig een goede verzorging nodig, omdat zij tastbaar zijn voor uitdroging en/of zijn de nagels in een mindere goede conditie. Bij een pedicure behandeling worden de voeten en nagels geanalyseerd zodat de behandeling op uw voet/nagel conditie wordt uitgevoerd. Hierna zijn uw voeten en nagels weer in een perfecte conditie.

Bij Beautysalon Ashana heeft u de keuze uit een Basis Pedicure Treatment of een Pedicure de-Luxe Treatment.

Onze Prijzen

Overzicht van onze prijzen

Tarieven Beautysalon Ashana

Neoderma Cosmetics Prijs
Neoderma Quick Treatment ( ca. 60 min ) € 65
NEW: Earth Peeling Treatment € 90
Hydro Intense Treatment € 105
Neo Balance Treatment € 90
Brightening Treatment € 90
Neo Marine Spa Treatment € 115
Combi Bio-Peeling & Hydro Intense Treatment € 160
Combi Bio-Peeling & Neo Balance Treatment € 160
Combi Bio-Peeling & Brightening Treatment € 160
Combi Bio-Peeling & Neo-Marine Spa Treatment € 160
Crystal Clear Skincare Treatment
Crystal Clear Flash Microdermabrasie € 65
Crystal Clear Flash Microdermabrasie & Lift € 70
Crystal Clear Flash Microdermabrasie & Lift de luxe € 75
Crystal Clear Microdermabrasie € 85
Crystal Clear Super Booster o2 Treatment € 105
Crystal Clear Oxygen Therapie ( Zuurstofbehandeling) € 110
Crystal Clear COMCIT ( Collageen Inductie Therapie) € 125
Crystal Clear VIP Treatment (Micodermabrasie i.c.m. Oxygen Therapie) € 175
Crystal Clear Intense Flash Light (IFL) Treatment Prijzen alleen op aanvraag bij intake-geprek
 Crystal Clear Quick Treatment ( 60 min ) € 65

Verven van wenkbrauwen of wimpers€8,50Harsen van bovenlip of kin€7,50Harsen van gelaat€18,50Basic Manicure€16,50Manicure de luxe€22,50Basic Pedicure v.a.€26,50Pedicure de luxe€38,50Hotstone massage ( ca. 25 min )€30Wimperextentions one by one€80Wassen / knippen (kort)€15

Basic Treatments Prijs
Epileren met Pincet €12,50
Epileren met touw €12,50
Hair Treatments Prijs
Dames knippen v.a. €16,50
Heren knippen €16,50
Kinderen knippen t/m 12 jaar €16,50
Wassen / knippen (lang) € 30
Wassen / watergolf (kort) v.a € 30
Wassen / watergolf (lang) v.a € 40
Wassen / föhnen (kort) v.a € 28,50
Wassen / föhnen (kort) v.a € 28,50
Wassen / knippen / föhnen v.a € 40
Permanenten all-in (kort) v.a €45
Permanenten all-in (lang) v.a €65
Verven v.a € 30
Coupe soleil v.a € 30
Juvexin Hair System van Global Keratin Prijs
Global Keratine Treatment v.a € 99
Global Vitamine Treatment v.a € 45